2018-11-26 06:26:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - a természetben fognak eszébe jutni a legjobb gondolatok

Napi horoszkóp november 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyében áll, mely ugyanolyan minőséghez tartozik, mint a Kos jegye. Ez segít önnek koncentrálni. Most még a legkisebb részletekre is oda tud figyelni. Kissé nyomott a hangulata, mert minden a megszokottnál egy kicsit lassabban halad. Fogjon bele új feladatokba! Néhány heves vitára is sor kerülhet.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold most az ön jóakarója és ösztönzője lehet. Anélkül, hogy különösebben észrevenné, másokra is nagy hatást tud gyakorolni. Különösen, ha hivatásában sok dolga van más emberekkel, bizalmat ébreszthet maga iránt is. Ki tudja, talán ma valaki szerelmet vall önnek!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szerelmi és pénzügyi perspektívái most jelentősen javulnak, de a sok ajánlat megszédítheti. Hagyja, hogy közeledjenek önhöz, mert nem várnak el semmit cserébe, csak a bizalmát szeretnék megnyerni.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jól kezdődik a hét, a Hold a Rák jegyében áll. Olyan emberek veszik körül, akik jóindulatúak önnek szemben. Ha valami nem sikerül azonnal, akkor szívesen segítenek önnek. Ezen kívül valósággal záporoznak a bókok, dicséretek. Ma ne maradjon egyedül, ossza meg valakivel a szerelmet.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Váratlan kiadásra számíthat, s ha nincs tartalékolt pénze, kölcsönhöz kell folyamodnia. Nem kell azonban aggódnia, mert egy rokonára az anyagiakban is támaszkodhat.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon hatékonyan tud dolgozni, és lelkesen vehet részt az új feladatokban. Jól tud másokat motiválni, és kollégaként csapatban is komoly segítséget jelent. A Plútó felforrósítja majd a szerelmi életét. Ismét nagyon közel érezheti magához a kedvesét, és akkor is jó esélyei lesznek, ha egyedülállókét élne még.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Rák jegyében áll. Ez sok munkát ígér, és még több idegességet. Estére teljesen kimerülhet, és alaposan rászolgál majd a nyugalomra. Lehetőleg ne most kezdjen el szekrényeket kipakolni, vagy bármilyen más, a napi feladatokon kívül álló munkákat elvégezni.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érzékeny, érzelgős emberek kerülnek közelébe a mai napon. Őrizze meg nyugalmát! Munkáját végezze jókedvvel, odaadással. Pénzügyei pozitív irányba haladnak, nincs oka panaszra. Egy újítás bevezetésével tevékenységét egyszerűbbé teheti, a folyamatokat lerövidítheti.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Rengeteg tennivalója van, és nem tudja, mihez fogjon először. Csak ne engedje hajszolni magát, ügyeljen a határaira. Este kissé túlterheltté válhat. A Hold a Rák jegyében nem tud önnek segíteni. Ha megbeszélése van, igyekezzen teljesen az adott ügyre koncentrálni.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai napon a hangulatingadozások és az érzékenység dominálnak. Az esetleges nézeteltéréseket nem szabad túlreagálnia. Jó idő esetén tartózkodjon sokat a szabad levegőn.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Rák jegyében áll, ezért érezheti magát annyira levertnek. Hamar kihozható a béketűrésből, és nyomás alá kerülhet, mert mindent tökéletesen akar elvégezni. Délután is szorgalmasan dolgozhat. Ám jobb lenne, ha hagyna magának pihenő időket is.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Fortuna ma kegyes lehet önhöz úgy a magánéletében, mint a szerencséjében. Legyen türelmes, mindennek várja ki a végét. Adjon esélyt a nyerésre egy-két játékszelvényt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: